Om oss

Hos California Nails er målet vårt at kundene våre skal elske neglene sine. Kvalitet og service er svært viktig for oss. Derfor bruker vi kun kvalitetsprodukter, og holder et rent og sterilt arbeidsmiljø. Glade kunder gjør oss glade.

Trine Fajardo - Innehaver

Trine Fajardo er opprinnelig fra San Diego, California. Hun gikk På Palomar Institute of Cosmetology hvor hun fikk sin lisens innenfor negledesign tidlig i 2012. Hun startet California Nails i oktober 2014, og er nå utdannet i akryl-, gel-, Shellac- og pedikyrtjenester. Hun har alltid elsket farger og kunst, og har en lidenskap for å jobbe med negler.

Daniela Efrosie – Negledesigner

Daniela sin lidenskap for negler begynte for 5 år siden, da hun gjennomførte sin lisensiering som negleteknikker i Romania med BrillBird. Siden den gang har hun gjennomført flere kurs i Romania og i Norge, for å opprettholde og videreutvikle sine ferdigheter innen neglebehandlingsfaget. Daniela utfører tjenester innen Gel negler, Shellac, Parafinbehandling, Spapedikyrer og Neglekunst.

Natalie Amigo – Negledesigner

Natalie er fra Stavanger og startet som negledesigner i 2012. Natalie har spesialisert seg innen akryl negler, 3D effekter og neglekunst.